BRANDS

HORREDS


HORREDS producerer skrive- og mødeborde, stole samt flytbare stillerum til kontoret, hvor træ er det primære materiale. Horreds har en lang tradition som møbelproducent, hvor fokus altid har været på lokal produktion og materialer i høj kvalitet.

BLÅ STATION


BLÅ STATION designer og producerer innovative og meget kreative designmøbler og er bl.a. kendt verden over for deres unikke loungemøbler, stole og outdoor-møbler, hvoriblandt flere har vundet internationale priser.

GLIMAKRA


GLIMAKRA har et bredt sortiment, men er særlig kendt for rum-i-rummet-løsninger, lydabsorberende skærmvægge og vægpaneler, akustisk indretning og design m.v. Produkterne, hvoraf flere har vundet designpriser, er tidløse og lever op til strenge krav om kvalitet og holdbarhed.

TRECE


TRECE producerer papirkurve, affaldsbeholdere og øvrige produkter til kildesortering og opbevaring, både til kontorer og offentlige rum. Blandt virksomhedens produkter findes flere internationale prisvindere, og både design, kvalitet, holdbarhed og miljø er en del af virksomhedens DNA.

BAUX


BAUX fremstiller bæredygtige og innovative produkter til akustisk indretning, som fås i mange forskellige farver og fomer og passer til ethvert rum. Bæredygtighed og miljø har helt fra begyndelsen været en grundlæggende del af virksomhedens DNA, og naturlige råmaterialer er kernen i deres produktion.