BAUX

BAUX blev grundlagt i 2013 og fremstiller bæredygtige og innovative produkter til akustisk indretning. De alsidige fliser og paneler er lavet af naturmaterialer såsom træuld, cement, fibermasse og filt og kan fås i mange forskellige farver og former, der passer til ethvert rum. Produkterne er fugtregulerende, varmeakkumulerende og støjabsorberende, hvilket alt sammen er med til at give et sundt og behageligt indeklima.


Naturen er en evig inspirationskilde, både når det gælder design og råmaterialer, og virksomhedens filosofi er at producere flotte og funktionelle byggematerialer til at skabe sikre og akustiske rum uden at gå på kompromis med vores miljø og fremtid.


BAUX har leveret akustiske løsninger til mere end 1500 projekter i over 30 lande, og deres produkter er at finde hos mange store globale brands og virksomheder (se mere her).

 

TreceMILJØ OG BÆREDYGTIGHED

BAUX er blevet til ud af kærlighed til naturen. Bæredygtighed har været en del af virksomhedens DNA og forretningsmodel helt fra begyndelsen i 2013, og målet er at opnå klimaneutralitet.

Alle materialer er naturlige, skal kunne genanvendes og må ikke indeholde farlige stoffer af nogen art.

Produktionen foregår primært i Sverige, og 75 % af fabrikkerne drives af vedvarende energi.

BAUX har underskrevet Climate Neutral Now-initiativet under FN's rammekonvention om klimaændringer (UNFCCC).